Een luxe auto huren in België

Heeft u vervoer nodig, maar wilt u wel graag reizen in stijl? Bij Luxury Drive kan u een luxe auto huren voor uw vervoer in België! U kan ons inschakelen voor het gebruik van een professionele privé chauffeur die u en uw collega’s vervoert in één van onze luxueuze wagens. Elke rit wordt voor u zo comfortabel mogelijk gemaakt door de vele verwennerijen die wij binnen onze service aanbieden. Rij in stijl door een luxe auto te huren in België voor zowel privégebruik als zakelijk vervoer.

Nu een luxe auto huren in België voor een optimaal comfort

Luxe en comfort staan bij ons centraal. Als u dus een luxe auto wilt huren in België, zijn wij de geschikte partij om in stijl vervoerd te worden. Met de verschillende soorten auto’s die wij in ons wagenpark hebben staan heeft u de keus tussen verschillende soorten luxewagens zoals een Bentley, Mercedes S, Porsche Cayenne en nog veel meer. De auto’s zijn voorzien van heerlijke extra’s zoals ingebouwde tv-schermen en massagezetels. Zo komt u ontspannen aan op uw locatie.

Omdat we u graag een volledige luxe ervaring willen bieden, wordt u doorheen elke rit in de watten gelegd door o.a.:

  • Ingebouwde televisieschermen;
  • Luxe massagezetels;
  • Een welkomstdrankje aan het begin van uw rit;
  • Stijlvolle wagens;
  • …en nog veel meer!

Waarom Luxury Drive?

Bij ons bent u aan het juiste adres om een luxe auto te huren voor uw vervoer in België. Door jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we u optimaal comfort en luxe kunnen aanbieden tijdens uw reis. U kan ons inschakelen voor allerlei soorten ritten; van shuttlediensten tot VIP-vervoer. U kan een volledig overzicht van al onze diensten zien op onze servicepagina. Daarnaast zijn we ook steeds bereid om een offerte op te stellen voor een specifiek verzoek.

Een offerte aanvragen voor uw luxe vervoer

Wilt u graag een luxe auto huren in België? Contacteer ons dan via onze offertepagina of neem telefonisch contact met ons op! Bij Luxury Drive verzorgen we uw luxe vervoer tot in de puntjes. Als u graag meer informatie heeft voordat u uw rit reserveert, kan u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze tarievenpagina. Wij helpen u graag verder!

Contact