Luxe auto met chauffeur huren

Wilt u een luxe auto met chauffeur huren? Maak dan kennis met Luxury Drive. Wij vervoeren al jarenlang onze klanten in absolute luxe en comfort naar de gewenste locatie. En dit met de meest ervaren chauffeurs en een uitgebreid wagenpark uit verschillende luxewagens zoals Bently’s, Porsche Cayenne Mercedes S, Lexus en nog veel meer, Op deze manier verliezen onze klanten niet langer tijd aan het verkeer, integendeel, ze kunnen hun tijd optimaal benutten.

Kiest u ervoor om onderweg rustig te ontspannen met een glas champagne voor de ingebouwde displays in de zetels? Wilt u onderweg een meeting voorbereiden of wilt u uw mails checken in alle comfort? Alles is mogelijk. Onze chauffeurs weten hoe ze u en uw klanten op een gepaste manier moeten vervoeren. Wilt u vandaag nog een luxe auto met chauffeur inhuren? Neem dan contact op!

Welke opties betreft luxe auto’s

Ons luxe wagenpark met onder andere Bently’s, Porches, Mercedessen zijn zeer in trek omdat deze wagens alle zintuigen kunnen verwennen. Niet alleen rijd u rond in stijl, maar ook primeert het comfort tijdens de rit door extra ingebouwde opties in de wagens zoals TV displays en ingebouwde massagezetels.

Om het vervoer dus steeds zo comfortabel mogelijk te maken kunnen klanten rekenen op de nodige portie luxe. Concreet wil dit zeggen dat we steeds gekoelde dranken aanbieden in de auto’s en massagezetels voorzien. Daarnaast zijn onze luxe auto’s zoals de BMW750LI steeds voorzien van een televisiescherm zodat u tijdens de rit ontspannen naar een film kan zien. Als u een luxe auto met chauffeur huurt kunt u uw tijd optimaal benutten.

Een privé chauffeur huren

Als u op zoek bent naar een luxe auto met professionele en flexibele privé chauffeur bent u bij ons aan het juiste adres. Onze chauffeurs staan 24/2 klaar om u in alle luxe naar de juiste locatie te brengen. En zijn inzetbaar voor uiteenlopende gelegenheden:

  • vervoer naar zakelijke meetings
  • VIP vervoer
  • Internationaal vervoer
  • Luchthaven vervoer
  • Vervoer voor privé- en professionele evenementen

Een offerte aanvragen voor uw Luxe vervoer

Vandaag nog een strong>luxe auto met chauffeur huren? Neem dan contact op met ons team van Luxury Drive. Wij weten wat onze klanten verstaan onze luxe en doen er alles aan om onze klanten een comfortabele rit te bieden. Als u nu contact opneemt met het nummer +32 (0)47 00 88 000 sturen wij meteen een chauffeur naar uw locatie. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u onze website raadplegen of een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder!

Contact