Luxury taxi regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een luxury taxi uit Antwerpen? Maak dan kennis met Luxury Drive. Wij zorgen ervoor dat u meer uit uw dag kunt halen. Onze privé chauffeurs ontfermen zich over uw verplaatsingen. Op deze manier zal u geen tijd verliezen aan het verkeer en kan u bovendien uw tijd gebruiken om uit te rusten of een meeting voor te bereiden.

Klasse en kwaliteit

Luxury taxi zorgt er steeds weer voor dat u kan genieten van puur comfort in een ontspannen sfeer. Wij stemmen onze diensten af op uw persoonlijke wensen en dit aan voordelige tarieven. We vervoeren onze klanten in volgende luxe wagens:

  • BMW 750i;
  • Porsche Cayenne;
  • Lexus.
  • Mercedes S;

Onze voordelen

Bij luxury Drive bent u aan het juiste adres als u een flexibele service wenst. Als u vandaag een reservatie maakt kan u meteen rekenen op één van onze luxury taxi’s Bovendien zijn wij beschikbaar voor allerlei soorten ritten. Op zoek naar een chauffeur tijdens een avondje uit? Of wenst u vervoer naar uw kantoor of een zakelijke bijeenkomst? Luxury Drive maakt dit allemaal mogelijk!

Een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een luxury taxi die aan al uw wensen voldoet? Zoek dan niet verder en vraag een offerte aan op onze website. Wenst u vandaag nog een reservering te maken? Neem dan contact op met Luxury Drive, onze chauffeurs staan steeds voor u klaar. Heeft u nog vragen over tarieven en voorwaarden? Neem dan contact op via onze website.

Contact