Personal driver in Belgium

Een personal driver zorgt ervoor dat u steeds op tijd en voldoende comfortabel op uw Belgische bestemming geraakt. De chauffeurs van Luxury Drive Belgium hebben de juiste opleiding genoten zodat ze klanten een zorgeloze rit kunnen bieden. Bovendien kennen ze belangrijke regio’s zoals Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik, en Charleroi als geen ander. Zoekt u een personal driver om u te brengen naar uw zakelijke evenementen, business lunches met klanten of luchthaven vervoer, uw personal driver is voor veel uiteenlopende zaken inzetbaar. Luxury Drive werkt steeds met een forfaitair bedrag doorheen heel België. Meer weten over de service van deze personal driver? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voordelen van een personal driver

Als u een personal driver inschakelt kunt u steeds genieten van vervoer in optimale luxe doorheen heel België. Wat kunt u verder nog allemaal verwachten van Luxury Drive Belgium?

  • Een gecertificeerde personal driver
  • Een luxe televisiescherm;
  • Een drankje aan het begin van de rit;
  • Stijlvolle wagens;
  • Een massagestoel om te relaxen;

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten!

Flexibele service over heel België

Wilt u een betrouwbare en discrete personal driver inhuren? Neem dan contact op met Luxury Drive. Wij staan bekend om onze stijlvolle service en weet wat u verwacht van zakelijk vervoer. De chauffeurs zijn inzetbaar voor allerlei soorten ritten, niet alleen in Belgium maar ook internationaal. Ook voor vervoer van en naar uw business meetings, naar de luchthaven of naar uw hotel kunt u een personal driver inschakelen. Bovendien bestaat ons wagenpark uit verschillende luxewagens zoals Bently’s, Porsche Cayenne Mercedes S, Lexus en nog veel meer. Buiten een persoonlijke bestuurder kan u dus ook kiezen uit een hele vloot luxewagens die u samen met een privé chauffeur over heel België brengt. Heeft u specifieke wensen wat betreft de wagen, de aanwezige dranken, de manier van werken of andere zaken met betrekking tot de service. Laat dan een bericht achter via het contactformulier.

Een personal driver inhuren

Een personal driver inhuren in Belgium? Dat kan eenvoudig en snel met Luxury Drive. De chauffeurs behandelen u steeds op een professionele manier en maken er bovendien hun belangrijkste taak van om u tijdig op uw bestemming te brengen. Zo verspilt u geen tijd aan de files in het verkeer. Wenst u meer informatie over de tarieven en mogelijkheden? Of wilt u meteen een offerte aanvragen? Bel dan naar +32 (0)47 00 88 000.

Contact