Professionele private driver Belgium

Bent u op zoek naar een professionele private driver uit Belgium? Maak dan kennis met Lurury Drive. Wij begeleiden onze klanten zowel nationaal als internationaal op de weg. Onze chauffeurs zijn professioneel en zorgen ervoor dat u kan genieten van een zorgeloze rit. De service van Luxury Drive straalt steeds de nodige klasse uit, dit maakt dat we voor allerlei zakelijke evenementen inzetbaar zijn.

Luxury Drive

Luruxy Drive staat bekend om zijn flexibele service. Als u nu een reservatie maakt kan u meteen rekenen op één van onze private drivers. Bovendien zijn wij beschikbaar voor allerlei soorten ritten, niet alleen in Belgium maar ook internationaal. Op zoek naar een chauffeur tijdens een avondje uit? Of wenst u vervoer van de luchthaven tot uw hotel? Luxury Drive maakt dit voor u mogelijk!

Luxe en comfort

Wij vervoeren onze klanten steeds in optimale luxe. Wat kan u allemaal verwachten van het transport van Luxury Drive?

  • Een gecertificeerde private driver.
  • Een drankje aan het begin van de rit;
  • Een luxe televisiescherm;
  • Stijlvolle wagens;
  • Een massagestoel ter beschikking;

Onze tarieven

Luxury Drive zorgt ervoor dat u meer uit uw dag kunt halen. Onze private drivers ontfermen zich over uw verplaatsingen zowel in als buiten Belgium. Zo verspilt u geen tijd aan het verkeer. Wenst u meer informatie over onze tarieven en mogelijkheden? Of wilt u meteen een offerte aanvragen? Bezoek dan onze website!

Contact