Uw private driver

Bent u op zoek naar een professionele private driver uit de regio Antwerpen die u zowel nationaal als internationaal begeleidt op de weg? Maak dan kennis met Luxury Drive. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kan reizen met uw eigen privé chauffeur. Onze service straalt steeds de nodige klasse uit. Meer weten? Neem dan contact op via onze website!

Waarom kiezen voor Luxury Drive?

Bij Luxury Drive bent u aan het juiste adres als u een flexibele en professionele service wenst. Als u nu een reservatie maakt kan u meteen rekenen op één van onze private drivers. Bovendien zijn wij beschikbaar voor allerlei soorten ritten. Op zoek naar een chauffeur tijdens een avondje uit? Of wenst u vervoer van de luchthaven tot uw hotel? Bij Luxury Drive is dit allemaal mogelijk.

De service

Wij vervoeren onze klanten steeds in optimale luxe zowel zakelijk als particulier. Wat kan u allemaal verwachten van Luxury Drive?

  • Een drankje aan het begin van de rit;
  • Een massagestoel ter beschikking;
  • Een luxe televisiescherm;
  • Stijlvolle wagens;
  • Een professionele private driver.

Neem vandaag nog contact op!

Bent u geïnteresseerd in een private driver van Luxury Drive? Zoek dan niet verder, maar vraag een offerte aan op onze website. Wenst u meteen een reservering te maken? Neem dan contact op want onze chauffeurs staan steeds voor u klaar. Heeft u nog vragen over tarieven en voorwaarden, dan kunt u altijd even contact opnemen via onze website.

Contact