Tarieven

Luxury Drive zorgt ervoor dat u meer uit uw dag kan halen. Onze chauffeurs ontfermen zich over uw verplaatsingen, zodat u geen tijd verspilt aan het verkeer. Deze tijd gebruiken om te rusten? Om een meeting of evenement voor te bereiden? Om te genieten van puur comfort in een ontspannen sfeer? Klinkt goed, inderdaad. Luxury Drive stemt haar diensten dan ook af op uw persoonlijke wensen en dit aan voordelige tarieven.

Duidelijkheid en transparantie

Onze firma hecht niet alleen belang aan uw noden en behoeften, maar ook aan duidelijkheid en transparantie als komt op communicatie. Zo kan u bij ons genieten van heldere formules, die uw portefeuille gunstig gezind zijn vergeleken met andere transport- of taxibedrijven.

Luxury Drive verkiest om u steeds op voorhand te voorzien van een correcte prijsofferte. Om u niet met onaangename verrassingen achter te laten, kan u hieronder een overzicht terugvinden van onze tarieven:

Omschrijving

Tarief

3 uur, inclusief 150km

€199

4 uur, inclusief 200km

€249

9 uur, inclusief 500km

€459

Luchthaven
From to Tarief
Antwerp City Center Frankfurt Airport €750
Antwerp City Center Paris Orly Airport €690
Antwerp City Center Paris CDG Airport €590
Antwerp City Center Cologne (Koln) Airport €490
Antwerp City Center Dusseldorf Airport €450
Antwerp City Center Lille Airport €390
Antwerp City Center Amsterdam Airport €390
Antwerp City Center Ostend Airport €270
Antwerp City Center Liege Airport €270
Antwerp City Center Charleroi Airport €270
Antwerp City Center Rotterdam Airport €270
Antwerp City Center Eindhoven Airport €270
Antwerp City Center Brussels Airport €155
Antwerp City Center Antwerp Airport €120
Chauffeur huren – wagen exclusief – ook mogelijk!

Beschikt u over een wagen en wilt u hiervan gebruik blijven maken, dan kan u bij Luxury Drive ook terecht voor de huur van een chauffeur alleen. Op deze manier kan u reizen in een vertrouwde omgeving, maar met de luxe van een professioneel chauffeur. Het tarief hierbij bedraagt €50 per uur, met een minimum van 2 uur voorwaardelijk.

Vragen? Bel ons meteen op het nummer +32 470 08 80 00.

Luxury Drive werkt steeds met een forfaitair bedrag, met een minimum van 3 uur. Hebt u specifieke wensen, zoals het vervoer naar het buitenland of wenst u ons voor een bepaalde tijdspanne in te schakelen, dan maken we uiteraard graag een speciale prijs voor u op.

Meer weten? Luxury Drive maakt graag een offerte op maat

Hebt u specifieke wensen, dan horen we deze graag. Luxury Drive zorgt ervoor dat u een chauffeur krijgt toegewezen op maat van uw behoeften. U kan ons hiervoor steeds contacteren via ons online contactformulier. Vul uw gegevens zo uitgebreid mogelijk in en ontvang weldra een prijsofferte aangepast uw noden.