VIP chauffeurs bij Luxury Drive

Bent u op zoek naar een VIP chauffeur? Luxury Drive verzorgt al jarenlang luxe vervoer service tegen een betaalbare prijs waar stiptheid en uw comfort voor ons topprioriteit is! Wij komen steeds op het door u gewenste uur ter plaatsen met de vooraf gekozen luxewagen om u te vervoeren naar uw geplande activiteit of bestemming. Heeft u belangstelling voor een VIP vervoer met een professionele chauffeur? Neem dan meteen met ons contact via het contactformulier op de website!

Onze VIP service

Luxury Drive heeft verschillende chauffeurs die vrijwel meteen voor u klaar staan. Als u vandaag reserveert kan u meteen rekenen op één van onze VIP chauffeurs die 24/7 beschikbaar zijn. Bovendien is Luxury Drive inzetbaar voor allerlei soorten ritten:

  • Vervoer voor privé- en professionele evenementen;
  • Zakelijk vervoer;
  • VIP vervoer;
  • Luchthaven vervoer;

De gewenste luxe en comfort

Om het VIP vervoer steeds zo aangenaam mogelijk te maken wordt u continu verwend en kan u rekenen op een nodige portie luxe. We beschikken over een groot luxe wagenpark waarin u kan kiezen  uit verschillende luxemerken als Bently, Porche Cayenne, Mercedes S, BMW en Lexus. Wij bieden u tijdens de rit steeds een drankje aan en u kan volledig ontspannen door onze massagezetels in onze luxe wagens. Bovendien heeft u als VIP een televisiescherm die u de nodige verpozingen biedt. Kortom, wij zorgen steeds voor een professionele VIP chauffeur die aan al uw wensen voldoet!

Meer weten over onze VIP chauffeurs?

Bent u geïnteresseerd in één van onze professionele VIP chauffeurs? Neem dan contact op met Luxury Drive. Wenst u meteen een reservering te maken of eerst een offerte aan te vragen? Bezoek dan onze website of neem telefonisch contact op. Op onze website kan u een overzicht van tarieven en voorwaarden terugvinden. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Contact