VIP transport op uw maat

Heeft u belangstelling voor professioneel VIP transport? Luxury Drive met zijn VIP chauffeurs en luxewagens verzorgt al jarenlang een professionele service tegen een betaalbare prijs. Stiptheid en uw comfort is voor ons van groot belang! Onze chauffeurs komen steeds op het afgesproken uur ter plaatsen om u te vervoeren naar uw geplande activiteit. Bovendien bestaat ons wagenpark uit verschillende luxewagens zoals Bently’s, Porsche Cayenne Mercedes S, Lexus en nog veel meer. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van ons VIP transport? Neem dan meteen contact op!

De VIP service van Luxury Drive

Luxury Drive staat als VIP transport service bekend voor een professionele en flexibele service op maat. Als u vandaag een reservatie maakt kan u meteen rekenen op één van onze privé chauffeurs die 24/24 voor u klaar staan. Bovendien zijn onze chauffeurs en luxewagens inzetbaar voor allerlei soorten ritten:

  • Transport voor privé- en professionele evenementen
  • Zakelijk transport;
  • Luchthaven transport;
  • VIP transport;

Transport in stijl

Om het vervoer steeds zo aangenaam mogelijk te maken wordt u continu verwend en kan u rekenen op een rit in echte luxe. Wij bieden u steeds een drankje aan en u kan volledig ontspannen door onze massagezetels in de luxewagens. Bovendien hebben wij televisieschermen in de wagens die u de nodige verpozingen biedt. Kortom, wij zorgen steeds voor een professionele VIP Car Service die aan al uw verwachtingen voldoet!

Vraag een offerte voor uw VIP transport!

Bent u geïnteresseerd in een professioneel VIP transport van Luxury Drive? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wenst u meteen een reservering? Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een privé chauffeur bij u is. Maak vandaag nog kennis met de flexibele en professionele service van Luxury Drive!

Contact