Een auto met chauffeur huren

Wilt u een auto met chauffeur huren? Maak dan kennis met Luxury Drive uit Antwerpen! Wij stellen steeds alles in het werk om u zo goed mogelijk te dienen, en dit doen we 24/7!

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt reizen met uw eigen privé chauffeur. Een zakenrit naar het kantoor of een rit naar een feestelijke aangelegenheid? Onze service straalt steeds de nodige klasse uit.

Een luxueuze service

Wij vervoeren onze klanten steeds in alle mogelijke luxe en comfort. U kan bij ons zowel terecht voor zakelijk en vip-vervoer, luchthaven vervoer en vele anderen mogelijkheden. Wat kan u van onze service verwachten?

  • Stijlvolle luxe wagens;
  • Een luxe televisiescherm;
  • Een massagestoel ter beschikking;
  • Een professionele chauffeur
  • Een drankje aan het begin van de rit;

Een auto met chauffeur huren? kan eenvoudig en snel met Luxury Drive!

De service van Luxury Drive

Bij Luxury Drive bent u aan het juiste adres voor een professionele service op maat. Als u vandaag auto met chauffeur huurt kan u meteen rekenen op één van onze privé chauffeurs. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bovendien zijn wij inzetbaar voor allerlei soorten ritten. Wenst u vervoer van de luchthaven tot uw hotel? Wenst u een chauffeur voor internationale evenementen? Luxury Drive maakt het allemaal mogelijk!

Meer informatie!

Wilt u een auto met chauffeur huren? Neem dan contact op voor meer informatie. Wenst u meteen een reservering te maken of eerst een offerte aan te vragen? Bezoek dan onze website of neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Contact