Over Luxury Drive

Zoekt u een eenmalige professionele en betrouwbare privéchauffeur met aandacht voor uw persoonlijke behoeften en noden? Naar een bestuurder die u zowel nationaal als internationaal begeleidt op de weg? Bent u op regelmatige basis onderweg en wenst u zorgeloos te reizen met uw eigen chauffeur? Laat u dan vervoeren met de nodige portie luxe en comfort door Luxury Drive!

Luxe is geen zonde

Inderdaad, iedereen mag verwend worden en dat is precies wat onze chauffeurs met u doen. Bent u op zoek naar een chauffeur tijdens uw avondje uit? Bij Luxury Drive kan u terecht voor al uw verplaatsingen, of het nu gaat om een rit van de luchthaven tot aan uw hotel en terug of alle mogelijke verplaatsingen tussendoor. Naar kantoor, naar zakelijke bijeenkomsten, naar exclusieve feesten en ga zo maar verder.

Tijdens onze ritten wordt u continu verwend en kan u rekenen op de nodige portie:


  • Klasse en kwaliteit
  • Discretie en subtiliteit

  • Luxe en comfort

  • Betrouwbaarheid en oprechtheid

  • Stiptheid en enthousiasme

Maar wat houdt deze luxe dan precies in? Wel, het antwoord is zeer eenvoudig: weelde, overdaad en puur gemak in een BMW750LI. Hoe? Door u een lekker drankje aan te bieden aan het begin van uw rit, door onze massagestoel die uw lichaam in alle stilte tot rust brengt, door een televisiescherm die u de nodige verpozing en ontspanning biedt en nog veel meer. Kortom: Luxury Drive zorgt voor luxury wheels die u in optimale luxe vervoeren, waar en wanneer u maar wilt.